Tuesday, February 5, 2008

Gaver som varmer

På søndag er det morsdag og i år som i fjor sender jeg hjemmelaget gave. I år bli det skjerf i La Cancha alpakka med Martharose til pynt. Rosa er laget som nål og kan brukes uten skjerfet, og jeg håper virkelig det faller i smak.... Oppskrift på skjerfet fant jeg i bloggen til Gro.En venninne har vært på en lengre reise i Asia og kom hjem til snø og full vinter nå nettopp. Mens hun var på reise hadde hun bursdag, og hva passer vel bedre når man kommer hjem enn å få en forsinka bursdagsgave? Tidligere har Karlsson på Hobbyforum og jeg samarbeidet om diverse gaver, også denne gangen. Når man kommer hjem til kalde Norge bør man i alle fall få en gave som varmer, ingenting er bedre enn et par tøfluser (tøflusene samme dame fikk i fjor er slitt ut...) Litt uklart bilde, men de er strikket i flerfarget Fritidsgarn.Selv strikker og strikker jeg på det første av to Drop stich-skjerf som en kollega har bestilt. Jeg vil gjerne bli ferdig med begge to så snart som mulig, fordi jeg har ei eske med garn som jeg brenner etter å gyve løs på. Nemlig disse deilige nøstene med Lett Lopi fra Birgirsdottir:Med garnet fra Birgirsdottir og Claudiagarnet fra Strikk Innom, har jeg lagt på 1 kg til garnlageret mitt......Er vel bare en ting å gjøre da

6 comments:

Strikkeglede said...

Prøver en gang til å legge en kommentar:) ...Med fare for at det blir to ...Skjerfet du har laget til morsdagen var virkelig flott! Det må vel slå an?!! Rosen gjorde seg.

Anonymous said...

Nydelig skjerf du har laget!

Anonymous said...

Ja, det er den dagen denne helga ja. Jeg må prøve å finne noen rester av overskudd og ordne gave. Takk for påminnelsen og flott skjerf!

Anonymous said...

Heisan.Nydelig skjerf du har strikket der.Garnet er jo deilig det også.
Ha en fortsatt flott helg.

Anonymous said...

Likte spesielt godt skjerfet ditt, men tøflene hadde jeg også sansen for!

Anonymous said...

Så mye fint du har laget...i masse fine farger.

Ha ei fortsatt fin uke :)