Wednesday, February 13, 2008

Flere gaver!

Sist lørdag var jeg på fest hos en venninne. Jeg hadde med gave siden hun nettopp hadde hatt bursdag, og selvsagt var den hjemmestrikka (og hekla...). For en tid tilbake kjøpte jeg oppskrift på vinkartongveske fra Renate Alice. Her er resultatet av første forsøk, og også gaven til min venninne. Jeg har ikke pynta veska med noe ekstra, men da jeg ga den bort var det feste ei Martarose på den. Begge deler ble veldig godt mottatt :-)! Veska er strikket i Fritidsgarn, og rosa hekla i La Cancha-alpakkaSøndag var det morsdag og da var det min tur til å få gave :-)! Denne nydelige orkidéen fikk jeg av mann og barn.Jeg har kjøpt gave til meg selv også, he, he... Ikke fordi det var noen spesiell anledning, men jeg bare måtte. Har hatt dilla på kokebøker i mange år, men nå er det diverse håndarbeidsbøker som gjør at jeg må styre meg litt både på nettet og i bokhandelen. Takk og lov for at man kan låne gratis på biblioteket :-)! Altså, siste investering på bokfronten er denne vakre boka:

"Maskeball "av Tine Solheim. Mange flotte oppskrifter og enda flottere bilder.
Skikkelig "coffee table book"!

4 comments:

malla-b said...

Denne har eg og kjøpt, klør i fingrane etter å begynne på noe,

Eilen said...

Har tatt en titt i bloggen din. Så mye fint du strikker :) Er det mulig å få oppskrift på det etuiet til pinner fra Familien?

Monica Therese said...

Åh for en herlig gave du hadde unnet deg selv,noe som foresten er helt på sin plass innimellom ;) Jeg har akkurat unnet meg (mitt første) kauni garn *rødme* Så nå gleder jeg meg til å få det i hus og strikket noe av det!!!

jannicke said...

Heisan.den vinkartong vesken var jo kjempe flott da.
Har også kjøpt meg Maskeball boka,å der var det mye lekker.
Ha en fortsatt fin uke.