Monday, February 25, 2008

Ferdig, ferdig II

Det nærmer seg slutten av februar og jeg må si meg fornøyd med å ha brukt over 1 kg av garnbeholdningen min. Siste ferdigstillelse er Klukkakjolen fra Birgirsdottir. Satte ny personlig rekord på hvor lang tid jeg har brukt for å få den ferdig. Ei uke ble det, og så kjapt har jeg ikke strikket et plagg til meg selv før. Den er strikka i str large, men med xl-lengde og vel så det. I redsel for å få for lite garn, bestilte jeg 2 nøster ekstra av det røde. Det viste seg å ikke være nødvendig, men bedre med for mye enn for lite. Jeg fikk god hjelp av Karlsson på Hobbyforum da jeg skulle montere herligheten. Jeg ville nemlig ikke sy sammen på skuldrene, men fikk ikke til å felle sammen heller. Så da var det bare å sette på kaffen og invitere til besøk med baktanker :-)!

Av restene har jeg strikket pulsvarmere (inspirert av Irenesol) og heklet Martharose. Pulsvarmerne er strikket i ribbestrikk + blomsterborden og en liten hullkant nederst.
Litt merkelig det nederste bildet, men det ville ikke snu seg uansett hvor mye jeg forsøkte.... Og fargene stemmer best overens med det øverste bildet (Klukkapulsene).

7 comments:

Ruth said...

Kjempefin kjole! Likte godt fargane på den.

Fidus said...

Lekker kjole og så fine farger! Og pulsvanter!! Rett og slett kjmpeflott, bøyer meg i støvet!

Ingrid said...

Fin kjole! Jeg likte også fargene på den!

sipusa said...

Nydelig kjole!!!
Og de pulsvarmerene....kjempesmart og flott tilbehør:-D

Heklejenta/Berit said...

Klukka kjolen er lekker, og fargene du har valgt er flotte!

Tanja said...

Kjolen din ble kjempefin:) Og så stilig med pulsvarmere til. Har sett så mye på Klukka-kjolen, og jeg har mer og mer lyst å strikke den. Men det spørs om jeg kler en sånn kjole, og dattra på 18 er jeg ikke sikker på om vil ha..... Men etter å ha sett din klør det litt i fingrene:)

Elin said...

Kjempe flott kjole, flotte pulsvarmere.Ønsker deg ei kjempe flotte helg :D