Friday, March 7, 2008

Snart påske og jeg har kjøpt julegaver....

Veldig tidlig ute med andre ord, men kjekt med alt som er gjort :-)! Jeg har nemlig kjøpt glasshjerter som jeg har tenkt å gi i julegave (i tillegg til et par jeg skal beholde selv ). De er kjøpt fra Kreativt smykketorg via en venninne. Og ikke nok med det ;-)! Mine to nieser som begge fyller år i juni skal få hvert sitt glassmykke fra samme produsent (de har ingen anelse om at tante driver med blogging, så det er ingen fare å legge ut bilder).
Her er noen av dagens investeringer:Min venninne selger ikke bare for andre, hun har også laget en kjempedeilig fotgelé som virker lindrende på trette føtter. Jeg har kjøpt ei flaske til meg selv og ei til min mor som snart har bursdag. Dufter friskt og godt, og ser lekkert ut også :-)! Inne på Irenesol sin blogg fikk jeg se noen kjempetøffe t-skjorter for litt siden. Fristelsen ble for stor og plutselig hadde jeg bestilt ei t-skjorte jeg også. Trykket er jeg veldig fornøyd med (takk til Irenesol for idéen), men fasongen på selve skjorta er ikke så veldig fin. Valgte en med v-hals som skulle være litt innsvinga, men det er i så fall veeeldig lite (evt at skjorte er en størrelse for stor). Men morsom er den lell, og kommer nok til å blir brukt regner jeg med... Skjorta er bestilt fra Spreadshirt, og ble levert på døra ei drøy uke etter at jeg bestilte den. Dvs, jeg fikk den faktisk levert på jobb siden jeg ikke var hjemme da den ankom.

Best å passe seg.....

1 comment:

Hege said...

Så kjekt å være tidlig ute med julegaver. Jeg planlegger også det, hvert eneste år når jeg står i butikkene i desember og stresser! Og så glemmer jeg det igjen, helt til det er desember igjen og jeg står der.....