Monday, November 19, 2007

Ingen produksjon, noen som har litt inspirasjon til overs???

HJELP!!!
Med tanke på et jeg snart skal delta på en julemesse så burde jeg sitte med håndarbeid døgnet rundt! Minst!! Men jeg er da så tiltaksløs.... Vel, jeg har en del produkter å selge, men på langt nær så mye som jeg skulle ønske. Så jeg håper jeg får litt inspirasjon snart sånn at jeg kan sette i gang! Er det noen der ute som kan hjelpe meg med det???Det var jo så morsomt sist, da vi arrangerte vårt eget marked. Hadde jo en aldri så liten fortjeneste også, og den har jeg investert i et par rålekre støvletter :-)! Bildene under yter ikke full rettferdighet, men jeg må bare vise dem fram!

Hmmm, lurer på om jeg blir mer inspirert av å gå rundt med støvlettene på???

8 comments:

Monica said...

*slenge inspirasjon til mrs Darcy* Gå med støvlettene på du! Dei var kjempelekre!
Kvar er det du skal påjulemarknad, forresten?

AnneB said...

Hm. Har litt inspirasjon jeg ikke har fått brukt pga travle tider på jobb. Kan du bruke den? *inspirasjon legges ved*

Anonymous said...

Gode råd du har fått allerede!

Rålekre støvletter, ja!!

Inspirasjon... Hm... Trenger du ideer til hva du skal lage, eller er det til å komme igang med det du har planlagt?

Du er jo vanligvis både inspirert og kreativ, så jeg tror inspirasjonen kommer. Men jeg skjønner jo problemet med tidsfrist til den messa du skal på.

@afjo72 said...

Akk, for noen knalle støveletter... *misunneliiiig* Synes det er utrolig rart hvis det ikke hjelper på inspirasjonen å gå med dem på, ja!! :o)

Ha en super helg!!

Petunia said...

Knallstilige støvletter. man skal unne seg noe selv når man har jobbet hardt og laget ting for salg. Det er så lett å putte pengene inn regningene som skal betales og det er jo for så vidt riktig det. Men å unne seg en ting man har ønsket seg, gjør det å produsere for salg litt mer lystbetont. God inviestering dette.
Nå skal kommentarfeltet mitt være i orden, men hvis du ikke gidder å prøve igjen, så er du med i trekningen likevel;)

Anonymous said...

test

Anonymous said...

Mye fint her hos deg, men kom bare inn for å sjekke om det funker hos deg med bruk av html i kommentarfeltet av den som kommenter, og vil legge igjen link til blogg som ikke er hos blogger.


Og her skulle det nå være link til Miss Marples blogg

Anonymous said...

Stille her hos deg, du står vel på hodet med julesaker nå tenker jeg. Men, jeg har nå vært innom og titta, støvelettene var råkule.
Ha ei fin adventstid.