Wednesday, August 6, 2008

Decluttering, dag 8/365

*Krydderglass
Jeg har en skuff på kjøkkenet med krydder i. Veldig greit, men noe uoversiktlig når det blir for mange glass i den. Rydda ut og fant 4 tomme glass i skuffen!! 3 av dem hadde det vært basilikum i. I tillegg har jeg 2, nesten fulle, glass med basilikum, og det tror jeg holder i massevis.

Hva har du gitt bort/kastet i dag?

7 comments:

Beate said...

Hmm... Du er ikke alene der. Krydderglassene har jeg ikke kontroll over. Bør nok ta meg selv i nakken og se gjennom dem jeg og.

turvid said...

Så flink du er!

LivM said...

Jeg har en skuff full med krydderglass. Men jeg kan jo ikke kaste dem for når vesle Henrik, 1 år, kommer på besøk så lager han et himla leve med å røske opp i skuffa. Rart at det ikke knuses noe, He-he!!

AnnetteK said...

Ja noen går det mer av enn andre. Jeg fant også flere tomme krydderglass, da av typen sitronpepper, mens andre var gått ut på dato for lengst, og så nesten ikke brukt ut....

Deilig å få ryddet opp litt ;)

Ruth said...

Kjempelur ide. Jeg er håpløs til å få kastet ting. Så kanskje jeg burde følge ditt råd og kvitte meg med noe hver dag.

Ang. sokker. DET er skummelt det. Jeg VET at dagen etter jeg har kastet en enslig sokk finner jeg den andre. Det slår aldri feil.

Fidus said...

Decluttering, det er tingen for meg! Begynner med kryddehyller, jeg! Sensest i morgen, idag er det meg og forkjølelse ( mulig blåbærtur hvis det ikke blir regn)

Rigmor said...

Jeg har ryddet og kastet 4 plast vesker med enkle sokke rog votter, som jeg har samlet på gjennom år i det håp at maken en dag dukket opp. ;)