Sunday, April 13, 2008

Hvor blir tiden av?

Kanskje det er et typisk vårtegn, at tiden flyr avgårde? Jeg trodde muligens at lengre og lysere dager var det samme som litt bedre tid... Men de siste ukene har flydd av sted, og plutselig kom jeg på at jeg burde oppdatere bloggen litt.

Jeg har nok prosjekter i april. Riktignok ingen store, men de bør så absolutt bli ferdige før vi skriver mai. Da ser jeg helt bort fra alpakkaponchoen som jeg også har på pinnene. Den strikker jeg på sånn litt nå og da.

Norsk Strikkeforum (NSF) har jeg meldt meg på aprilalongen. Jeg har planen klar, og det er vel en slags start? Jeg lar meg lett engasjere når det gjelder garn, mønster etc, og uten å tenke meg større om meldte jeg meg inn i både sokkeklubben og votteklubben inne på Projo. Sånn går det når man melder seg inn i flere forum på en gang :-).

Resultatet av mine første sokker i sokkeklubben er jeg ganske stolt av! Jeg har ikke strikket mange sokker. I alle fall ikke sokker med hæl!! Fra før har jeg ett par Fabel-sokker, det er det hele. Her er mine første mønstersokker (Mona Sock Pattern av Cookcie A), strikket i Zen yarn (Zen yarn garden). Litt sukkersøt farge, men det gjør ingenting for sokkene er supermyke!
Må jo ha med en liten mønsterdetalj :-). Ikke helt riktig fargegjengivelse på nærbildet, men mønsteret kommer likevel fram.
Votter er heller ikke min sterke side. Strikket meg ett par i vinter, men det var med tykt garn og perlestrikk. Nå er jeg i gang med mønstervotter og det går sakte...men jeg skal da bli ferdig med prosjektet. Strikkes i hvit og blå Silja:
For en tid tilbake kjøpte jeg meg nytt garn fra Mirasol, Hacho (merinoull fra Peru). Jeg strikker et Drop Stich-skjerf av det, men har ikke kommet så veldig langt...Men det blir et utrolig mykt og godt skjerf.

Time flies, but I hope to finnish some of my projects during april.
My recent finnished projects are Mona Socks, pattern by Cookcie A. I'm not a sock knitter, but I think I might become one :-)
Knitting mittens is also rather new to me, and it takes time....but I will finnish them.
I bought some new yarn; Hacho from Mirasol. So soft and lovely, perfect for a Drop Stich scarf.

11 comments:

syglad said...

Flotte sokker og votter du har strikket.
Ha en flott søndag :-)

Frk.Badegakk said...

Vakre saker du har på pinnene! JEg er spesielt glad i drop stich skjerfene du lager, må se å få prøvd meg på de selv. De er så lekre!=)

God søndag til deg!

mona said...

Flotte sokker du har strikket og fine ting du holder på med. Ser du liker blått!

Jeg merker også at det blir mindre tid til håndarbeid, det er nok de lange, mørke høst- og vinterkveldene som er best til slikt. Nå når våren kommer skjer der så mye annet.

Monai said...

Så flott sokkene dine ble.Skjerfet blir også veldig flott.Jeg fikk nå en god ide til hva jeg kan bruke garnet mitt til (jeg har slikt garn liggende).Hvor mye tror du trneger til et skjef og hvilket pinne nr.brukte du.

Anonymous said...

Så koselig blogg du har. Mye fint håndarbeid på gang. Det er alltid fint med prosjekter. Skjerfet ser deilig ut. Har lyst til å strikke et sånt. Jeg liker også blått...

LilleBlå said...

Så fine sokker! Vottene tegner jo bra, og skjerfet ditt da du....
Og så fine farger du bruker, - jeg er også litt glad i blått vet du...

Heklejenta/Berit said...

Flotte sokker du har strikket. Vottene blir også fine. Jeg har meldt meg inn i votteklubben på Projo jeg også, men venter fortsatt på første pakke. (var litt sent ute med å melde meg inn).

sipusa said...

hmm..her var det masse friste...hadde helt glemt at jeg ønsker meg det zen garden-garnet for eksempel;-) og sokkene ble jo nydelige...stilig med nærbilde selv om fargene ikke ble 100% så ser man det flotte mønsteret!!

Og det der mirasol-garnet...ja det er nydelig...sukkesukk.....

hobbyvenn said...

Ser ut som du har nok av arbeid du også ja... Veldig fine sokker, og vottene blir jo nydelig!

LivM said...

Supre sokker og votter. Det er meerkelig men når man melder seg på slike klubber eller alonger, så får en helt dilla!Sjalet ser helt nydelig ut.

Konstant strikkekløe said...

Flotte sokker du har strikket, og skjerfet blir kjempefint. Har det garnet liggende jeg også, men har ikke helt vist hva jeg skal strikke av det enda. Nå satte du meg på en ide. Ja, en får helt dilla av sånne alonger, men hjelp så moro det er.
Ha en deilig lørdagskveld og kos deg.