Wednesday, January 2, 2008

Varetelling

Vi skriver nytt år, og hva passer vel bedre da enn en liten varetelling? Dvs, gjøre opp status for hvor mye garn jeg har. Jeg er nok ikke av dem som har mest garn har jeg skjønt. Når sant skal sies er det vel nærmest mikroskopiske mengder det er snakk om, i alle fall sammenlignet med de som har over 100 kg i sitte eie.

Nuvel, her er min beholdning pr 2. januar 2008:
Totalt 7350 gram.
Inkludert i dette er påbegynte prosjekt, tilsammen 595 gram fordelt på fire prosjekt (fbs (ufo), hekla duk (ufo), barnetøfluser og skjerf). Disse skal jeg prøve å gjøre ferdig før jeg starter på noe nytt (så får tiden vise om jeg klarer det...)

I tillegg har jeg en pose med 920 gram som jeg skal donere til barnhagen eller sfo.

Det jeg har mest av er alpakkagarn fra La Cancha. Hele 2440 gram deilig alpakkagarn :-)! 600 gram av dette skal jeg strikke poncho av. Aller helst vil jeg ha den ferdig i vinter, så da spøker det for mine forsetter om å strikke ferdig det som jeg har begynt på først.

Et annet forsett er å ikke kjøpe mer garn uten at det skal være til et helt bestemt prosjekt. Altså ikke fordi det er så deilig, lekkert, mykt, varmt etc etc...

Får bare ønske meg selv lykke til ;-)!

3 comments:

Whoopsi Daisy said...

Hei
Navnet på bloggen din gjør jo at jeg blir helt henført, filmen er bare sååååå nydelig. En av mine absolutte favoritter.
Lykke til med alt garnet da. JEg er selv en som har håndarbeidsdilla i rykk og napp, litt ettersom hva jeg ellers fyller dagen med. Nå er jeg student og bruker mest tid over bøkene :o)
Vi blogges
mvh
Whoopsi Daisy

LivM said...

Skal si du har litt av et garnlager. Lykke til med prosjektene dine!

sipusa said...

Ønsker deg definitivt lykke til!!
Jeg blir imponert hvis du klarer det, ja jeg er til og med imponert over at du orker å prøve: der har du meg;-)