Tuesday, January 8, 2008

Ferdig skjerf og dårlige venner...

Nå er jeg ferdig med Drop stich-skjerfet i Claudia Handpainted-garn (farge Desert dusk). Oppskrifta fant jeg i Maj sin blogg. Et flott mønster og superdeilig garn :-)! Tusen takk for at du oversatte oppskrifta og tipsa om alternativ bruk av garnet (som egentlig var garn i sokkegarnklubben...).
Jeg har, som nylig skrevet, nettopp hatt garnveiing mm. Dessuten har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal kjøpe nytt garn med mindre det er til helt spesielle prosjekt, i tillegg skal jeg gjøre ferdig påbegynte prosjekt. M a o ikke mye rom for garnshopping! Det er her mine "dårlige venner" kommer inn. Fikk melding fra min alpakkagarnselgende venninne at hun skal ha "party" med supertilbud på garn....om 14 dager... Skjønner ikke poenget med å friste meg på den måte ;-)! Skal prøve å stå i mot så godt jeg kan!!

5 comments:

Frk.Badegakk said...

Utrolig lekkert skjerf! Tror jeg må prøve meg på dette en gang i fremtiden!=)

syglad said...

Det var et lekkert skjerf du har strikket, men det ser vansklig ut. Ha en fin kreativ hobbyuke:-)

LivM said...

Det ble et aldeles nydelig skjerf. Strikkemetoden så da spennende ut, må nok ta en titt nærmere på den! Lykke til med garnkjøpet He-he!!

Whoopsi Daisy said...

HEI IGJEN
Syns du skal gå på salg jeg :o)
Hva skulle du gjordt i dag hvis du ikke hadde hatt garn i kurven din???
Kjøå garn du, så du har noe å gjøre fremmover. Det er jo så lekkert det du jobber med, at jeg tror ikke garnet kommer til å ligge lenge ;o)
GODT SALG!!!!

ane said...

Hihi...ble litt bekymret av oveskriften, for dårlige venner er trist. Men en venn med billig garn kan vel kanskje ikke kalles dårlig? Skjerfet var kjempe fint!