Tuesday, January 15, 2008

Brutte forsetter, toveting og litt musikk...

I helga har jeg fått brukt litt garn fra garnlageret. Jeg har strikka 2 par tøfluser (et par var riktignok påbegynt før jul) og ei vinveske. Så må jeg nok komme med en innrømmelse... Jeg har kjøpt mer garn! Hele 650 gram Fritidsgarn...på salg. Nå har jeg faktisk konkrete planer for i alle fall 400 gram, så jeg tror vi sier at jeg bare sånn delvis har brutt nyttårsforsettet mitt ;-)!

Her er i alle fall helgas produksjon. For første gang har jeg tova uten grønnsåpe, brukte vanlig Omo color og det funka kjempefint.
Vinveske etter oppskrift fra Hedvig, men med min egen hank (og strikket av nyinnkjøpt garn...).Barntøfluser; storesøstertøflus og lillebrortøflus, eller campingvogntøfluser ;-). Kjært barn har mange navn, men uansett så skal disse overleveres ungene til ei venninne av meg.

Så strikker jeg på dette som jeg ikke kan si hva er siden personen som skal få det ferdige produktet er innom bloggen min titt og ofte.... Musikk er alltid en bra start på dagen, derfor er det siste bidraget mitt i dag denne snutten hentet fra Youtube. 21. januar kommer siste plata til Madrugada ut. Her er en liten smakebit:

3 comments:

Petunia said...

Stilige ting du har strikket og tovet. Du er sikkert ikke den eneste som sitter her litt over halvveus i januar med brutte forsetter... tro du meg!
Ha en fin helg!

monamor said...

Heisan...kjempefin vinveske og tøffluser. Har enda ikke forsøkt meg på vinveske...observerer med misunnelse alle de fine som blir laget rundt omkring.

Fikk med meg at det skal selges alpacagarn den 23....tror jeg stikker en tur innom der ja...og da blir vi flere med brutte løfter :o)

Ha ei fin helg

sipusa said...

Du store som jeg skvatt når jeg så den vinveska!! Jeg syntes håndtakhullet så ut som et øye...hehe, riktig skulende og skummelt var det et halvt sekund *LoL*

Men fin er den, det så jeg jo når sjokket la seg;-)

Og det du skal gi bort blir jeg så klart nysgjerrig på: kjempefine farger i hvert fall!!:-D