Thursday, October 4, 2007

Mitt aller første nålefiltforsøk og dinolue nr. 2


Jeg slutta litt tidlig på jobb i går, og hadde tid til en tur innom Panduro før bussen min skulle gå. Der kjøpte jeg et sett materiale til ca 12 ullhjerter som skal nålefiltes. Det er meningen at de skal være bånd festet til hjertene slik at de kan henges opp, men jeg har litt andre planer. Til å begynne med syntes jeg bare det så helt snålt ut, fant liksom ikke helt "hjerteformen"... Men det tok seg litt opp, og jeg ble ganske fornøyd med resultatet. I alle fall med tanke på at jeg aldri har gjort det før, selv om et hjerte ikke akkurat er det vanskeligste prosjektet. Det er ca 6 cm langt, og skal være litt skjevt ;-)!
Så ble jeg nødt til å strikke en dinolue til. Eldstemann ble noe snurt da han så lillebror med sin dinolue, og lurte veeeldig på om ikke jeg hadde tenkt å strikke en til han. Den første lua har koksgrå som "bunnfarge", og for å skille dem valgte jeg svart på nummer to. Litt forskjell i størrelsen også, men lettere for gutta boys å se hvem som eier hvilken lue når det er ulik farge på dem.

3 comments:

erica said...

Er da klart at eldstemann må ha dinolue også :D Jeg skjønner han godt, jeg. Skal strikke sånn dinohals til Mikkel, må se å komme igang...Ha en god helg!

Petunia said...

jeg har så lyst til å prøve nølefilting og etter å ha vært innom deg, ble ikke lysten mindre. Var det vanselig??? Tar det lang tid å lage et slikt hjerte?
Luen var veldig fin. Kan godt forstå at eldstemann ble misunnelig!
En fin helg til deg og dine!!!

Kristin said...

Hjertene dine var virkelig inspirerende, har ikke prøvd nåla på den måten ennå, men det blir!

Dinoluen var jo knalltøff.