Thursday, September 6, 2007

God helg!

Lite nytt å vise frem akkurat nå. Vanligvis sitter jeg å strikker eller hekler om kveldene, men nå er forlagsmøtene i gang og da er jeg der...Informativt, sosialt og det er jo ikke noe minus at det vanker ei bok eller to på møtene :-)!
Nå er det snart helg, og jeg skal i straks i gang med å pakke bagen full av strikketøy, lesestoff, snacks, vin og varme klær. I helga blir det nemlig hyttetur med lesesirkelen :-)! Ei helg uten mann og barn gjør seg av og til! Med på lasset blir garn slik at denne tøflusen kan få en make:
Størrelsen på tøflusen vises ikke så godt på bildet, men det er str stor fot!! Ei venninne har bestilt campingvogntøfluser til mannen sin. Tøflusene skal selvsagt ikke være så store. Regner med at de krymper ganske mye etter en runde i vaskemaskinen. Lappen med falske fletter er også ferdig,og er jeg riktig flink så strikker jeg en til i løpet av helgen.
Måtte veie lappen og resten av garnet, og det skal gå akkurat å få en til av det som er igjen. Den er strikket i rosa Smart-garn, og falske kommer jeg nok til å strikke flere ganger.

3 comments:

syglad said...

Falske fletter har jeg ikke hørt om før, men jeg eer ingen strikker heller.
Men det var fint.
Ha en god dag..

LivM said...

Det høres koselig ut med en slik langhelg med gode venner! Ønsker deg ei fin helg. Den boka så spennende ut, må nok ta en titt på den etterhvert!!
God tur!

Petunia said...

God tur til deg! Håper dere får lest litt også da!