Thursday, August 30, 2007

Litt inspirasjon når det nærmer seg ukeslutt...

Innimellom diverse prosjekt så strikker jeg (og av og til hekler) lapper til Lappeteppealongen på HF. Jeg har lett med lys og lykte etter enkle og morsomme mønster sånn at det kan bli litt variasjon. Har prøvd en del, men utålmodig som jeg er så orker jeg ikke prøve så mange ganger dersom det ikke blir vellykka første gang.... I dag kom ei bok som jeg har bestilt på biblioteket. "Strik med afrikansk inspiration" av Marianne Isager.Der var det mønster i massevis, og det beste av alt er at på de fleste av mønstrene står det oppskrift på strikkeprøve som igjen er en lapp!!! Før jeg fikk boka starta jeg på en rosa lapp med falske fletter. Håper den blir bra...
Gleder meg til at det er helg snart!! I morgen skal store og små på kino å se Shrek i tredje!! Tror jeg gleder meg like mye som ungene ;-)! På lørdag skal jeg jobbe, men det blir nok trivelig det også!

5 comments:

erica said...

Falske fletter så innmari kult og lurt ut, takk for tipset! God helg!

Hobbygåsa said...

Shrek er bare herlig, den skal jeg også se!Smart inspirasjon til lapper med den boken - har fått boka abc strikk i posten i dag, så nå håper jeg på litt mer kreative lapper fra min side... Ha en fin helg!

Sina said...

Gleder meg også til Shrek! Min favoritt:) Ser veldig flott ut den lappen! og så spennende bok!

sipusa said...

Den boka ser spennende ut!! Må sjekke ut om de har den på biblioteket *mumle mumle*

Kos dere på film!!

Anonymous said...

Nydelig grønt smykke. Ett glass vin gjorde nok susen, også vant jo RBK. Flott blogg også, jeg titter stadig innom.