Tuesday, September 18, 2007

Ferdig, ferdig, ferdig!!

Stille morgenstund alene i huset, så da passer det bra å blogge litt. Høsten har gjort sitt inntog, noe tidlig synes jeg, men det er ikke mye å gjøre med det. Uansett er høsten min favorittårstid, men mørke kvelder som passer perfekt til håndarbeid eller bøker. Bøker har det blitt mye av i høst. Jeg har ikke lest så mye, men jeg har vært på en del forlagsmøter de siste ukene. Nå har jeg i alle fall nok lesestoff ei stund framover.

Helga er brukt til å ferdigstille en del håndarbeidsprosjekter! Det er en deilig følelse. Det er ikke store prosjekter, men de har det til felles at jeg har holdt på med dem samtidig..... Typisk meg, men jeg bare variere litt :-)!

Noen venner av meg har skaffet seg campingvogn med dertilhørende spikertelt. Det er visstnok litt kaldt i vogna, så min venninne bestilte et par tøfluser til gubben. De tok jeg ut av vaskemaskinen i dag tidlig. Håper bare de passer. Fordelen med tova tøfler er jo at man bare kan hive dem på vask igjen dersom de ikke passer, så fikser man str selv etter vask. Håper de vil varme på kalde kvelder.
Så har jeg strikket et par pulsvarmere til en kollega. De er strikket i lilla La Cancha-alpakka, og mottakeren ble veldig fornøyd med resulatet:-)!
Perlene er strikket i hjertemønster, noe som kanskje sees bedre på bildet under...
Det nærmer seg oktober, og Oktoberrosa 2007. Jeg har laget to bidrag til auksjonen, et sjal heklet med kjærlighetsknuter/englemasker i off-white Davos, og et smykke med glassperler.

6 comments:

oktoberrosa said...

Så flotte bidrag!
nå har jeg lagt dem ut i bloggen også, - takk!

RedRobin said...

Hei! Så masse fint du har laget da. :o)) Høsten er en fin tid synes jeg også - særlig når man har så masse å pusle med!!

Ønsker deg en trivelig helg!

LivM said...

Du har jammen vært driftig. Nydelig smykke bl.alt det andre!! Ha ei flott helg!

Sina said...

Du har blitt tagget! Se i bloggen min!

frøken ij said...

synes pulsvarmerne var skikkelig fine. og smykket var også lekkert. :) ha en fin uke!

Grooo said...

Smykket er nå mitt, hurra!