Sunday, August 19, 2007

Strikkefri søndag :-(

Heklefri er kanskje mer rett, siden jeg hekler et sjal til Oktoberrosa. Men nå har nakken streika :-(! Har nesten stivna helt, og alt er vondt! Så i dag er det forbudt med håndarbeid, enda jeg snart er ferdig med sjalet... Håper det går over av seg selv i det minste.
I sommer strikka jeg vinvesker, og de har stått ferdigtova i kjelleren en stund nå. Tenkte jeg skulle vise dem frem. De ser litt stusselige ut synes jeg, så jeg tror jeg må pynte litt på dem etterhvert.
Så er jeg omsider ferdig med sommerlappene til Lappeteppealongen på HF. Det tok sin tid gitt!! Med tanke på hvor lang tid jeg har brukt så skulle det vel minst være dobbelt så mange :-)!!
Jeg har strikket og tovet en del tøfluser det siste året. Tøflusene er gode og varme, og ganske fine også :-)! Siste par ut er barnetøfluser. De passer perfekt til husets femåring (dvs ca str 30/31). Jeg skal bestille latex til å smøre under dem slik at de ikke sklir.

3 comments:

mreteveian said...

Mye flotte prosjekter, både ferdige og nesten-ferdige!
Håper nakken ordner seg fort, - god søndag!

Petunia said...

Mye fint du har laget i det siste da. Jeg har bare laget "julinisser", jeg(se bloggen min), men nå er jeg klar for litt andre ting!
God bedring med nakken!!!

sipusa said...

Føler med deg, vet hvor dritt det er å ikke kunne strikke...

Men du har laget mye flott da (ikke at det er noe trøst, men det er sant;-D)