Tuesday, August 28, 2007

Sjalet er ferdig :-)!

Skuldrene er på plass og dermed fikk jeg hekla ferdig sjalet til Oktoberrosa. Det er heklet med kjærlighetsknuter eller englemasker i off white Davos. Et lite nærbilde av maskene.

Jeg hekla med heklenål nr 8 for garnet er ganske tykt. Det er et luftig og lett sjal, samtidig som det varmer godt. Jeg har planer om å lage et eller flere bidrag til i tillegg til sjalet, så enn så lenge har jeg ikke sendt inn bilder til aksjonen.

I kveld skal jeg prøve lage meg et smykke av de grønne perlene. Jeg var på Perlehuset i dag og fikk tips til hvordan jeg kan gjøre det. Da ble det selvsagt noen flere investeringer; wire + noen flere perler, og gleder meg til å sette i gang! Håper tida går fort de nærmeste timene, er ikke hjemme før i åttetida i kveld!! Får se hva keg får gjort før Greys begynner på tv ;-)!
Avla også Panduro et besøk, der hadde de dessverre ikke fått inn alle tilbudene fra den nye katalogen... Men de skulle ringe meg når varene var kommet i butikken :-)!

2 comments:

Petunia said...

Kjempefint sjal!
En kollega av meg har et som ligner og hun har det ofte på seg. Jeg synes alltid hun ser så fin og pyntet ut med det rundt skuldrene selv om hun bare går i "vanlig" tøy.

Elin.71 said...

Kjempe flott sjal, ha ein flotte kveld :D