Tuesday, August 7, 2007

Hodekjøp og Pinex som ikke virker...

I dag var jeg en tur på Panduro før jobb og kjøpte meg et modellhode i isopor. Kjekt å ha mtp visning av luer etc som jeg har planer om å strikke. Det var Irenesol på Hobbyforum som satte meg på den idéen. Kunne egentlig trengt et ekstra hode i dag. Dundrende hodepine, kombinert med 25 varme ute og enda flere inne er ikke noe særlig. Ikke hjelper det med medisinering heller... Sitter på jobb, og vifta ved siden av går for fullt. Deilig med litt kaldtrekk i alle fall :-)!

Her er et par bilder av modellen min. Smal og likblek som seg hør og bør :-)! Her viser hun fram brillene mine ;-)!

4 comments:

Frk.Badegakk said...

Gratulerer med nytt hode!=D
*knise*

Anonymous said...

Takk :-)! Tenkte jeg skulle ha det til finbruk ;-)!

Anonymous said...

Ahh... just ett sådant huvud behöver jag också ;)
Oavsett om man har huvudvärk eller ej ;) Och värmen är inte så hemsk här på jobbet, trots alla datorer... försökte nyss skruva isär en... eller, man skruvar ju numera INTE isär dem... men, grafikkortet som hittades i en annan burk passade inte i min, nej... får alltså fortsätta en stund till med EN skärm, suck. Elände att jobba ibland och försöka hjälpa en användare på EN skärm samtidigt som det ska noteras och has sig... väntar dock tålmodigt på att rätt grafikkort ska anlända ;)
Må så gott... värmländskan... kramis och nu vill jag strax hem och packa träningsväskan, träna och hem och sticka lite!!! abstinens idag tror jag ;)

Petunia said...

Grei måte det å få vist frem hodeplagg på bloggen... Litt vanskelig å få tatt skikkelige bilder av seg selv med lue og diverse på nøtten. Dessuten er hodet greit å ha for å forme til tovete hodeplagg når de kommer ut av vaskemaskinen... Ønsker deg og "Hodet" en riktig god helg!!!
Ps! Du kan jo lage konkurranse på bloggen din om hva "Hodet" skal hete!!!
Mitt forslag??
Frk. Iso Por