Monday, April 30, 2007

Tunikaen er ferdig!!

Jepp! Så er tunikane ferdig, og jeg er ganske fornøyd. På bildet serden ikke så veldig fin, vil tro at den kommer mer til sin rett når manhar den på. Originalen ser du her. Den ligner da litt, ikke sant? Å strikke den gikk greit, det jeg plagdes mest med var knytebåndene som er under bærestykket og på ermene. Men det gikk dag til slutt etter litt prøving og feiling.
Har ikke prøvd en etter at jeg tredde på båndene, håper bare jeg får den på meg....
Tja, kan kanskje bli vant til å bruke denne etterhvert........................


Jeg måtte til byen i dag for å kjøpe Retina tubolare (båndet til tunikaen), og da benytta jeg sjansen til å stikke innom en garnbutikk til. Resultat et ble oppskriftshefte (Interiør) fra Gjestal + garn til en duk som skal hekles og toves!! Fargene er lilla, lime og grå, tror det kan bli riktig lekkert!
I postkassen lå det et lite brev fra Sverige adressert til meg. Det var navnelapper som jeg kan sy på ting jeg lager. Jeg har bestilt dem fra Minanamnband, der er det mye å velge i men jeg tror jeg tok de billigste. Mest for å prøve, men jeg synes de var veldig fine!

10 comments:

Anonymous said...

test

Mrs.Darcy said...

test2

Mrs. Darcy said...
This comment has been removed by the author.
alpakkapusa said...

Synes den ser fin ut jeg... si gjerne i fra hvordan den ser ut på, for jeg har nemlig i all hemmelighet spekulert på denne selv... (har mønsteret liggende hjemme)

Guro said...

Åh, lekkert!

Denne har jeg ønsket meg lenge, men økonomisjefen (=den fornuftige delen av hjernen min) har sagt at dette blir for dyrt. Akk ja. Kanskje til bursdagen min. :)

Månestråle said...

Tunikaen var kjempefin:-) Du må vise den fream på også. Så mye fint du har lagt inn på bloggen din.

malla-b said...

Tunikane var nydeleg.

Strikkeglad said...

Tunikaen ble kjempeflott! Jeg og vil ha...!! Ta et bilde med deg inni, så vi får se hvordan den er på;)

sipusa said...

Synes den ble fin på også jeg!!

Med grønn bukse under blir den bare herlig, litt sånn skogmenneske:-D

Lykke til med tilvenningen!

Grete said...

Takk for besøket i bloggen min! Nå har jeg kost meg her inne; koselig blogg har du :-). Denne tunikaen har jeg også hattt lyst på; lekker til deg!! Du lager masse fint; kommer tilbake ! God helg :-)