Friday, April 27, 2007

Pakker i posten

Å få pakker i posten er alltid spennende. Også selv om jeg vet hva det er. De to siste pakken jeg fikk i posten var en med bøker og en med garn.

Da jeg fikk salgskatalog fra Haugen bok måtte jeg bare bestille meg tre hobbybøker.


"Strikk tilbehør" av Gro Sandvik, "Idérik toving" av Vibeke Sætre og Marit Gulbrandsen og "Applikasjon for begynnere" av Camilla Angelsen.

Hva jeg skal gjøre med applikasjonsboka er jeg ikke sikker på. Jeg har aldri drevet med applikasjon, men en gang må bli den første ikke sant? Dessuten har jeg arva en symaskin fra ei venninne, og den bør ikke støves ned.

Den andre pakken var fra Strikk innom! Garn til en strikketøyveske som jeg synes ser kjempefin ut! Garnet var i flotte farger og helt annerledes enn annet garn jeg har brukt.

Nå har jeg bestilt ny garnpakke fra Strikk Innom!, en tilbudpakke med tovegarn. Gleder meg allerede til å få den, selv om det blir ei stund til at jeg skal bruke garnet. Sier stadig til meg selv at jeg må prioritere de prosjektene jeg har begynt på...

3 comments:

Aase said...

Så vittig dette ble da, denne strikketøyveska har jeg også strikka, bare i litt andre farger. Moro å prøve en annen type garn.

Åse said...

Så vittig dette ble da, denne strikketøyveska har jeg også strikka, bare i litt andre farger. Moro å prøve en annen type garn.

sylvia said...

Hei og takk for besøket!
Bøker og garn er alltid morro å få i posten.........Det er ligsom spennende selv om man vet hva det er. Håper du har hatt en fin helg!