Monday, September 1, 2008

Finally fall

Alle årstider har sin sjarm, men høsten er min favorittårstid. Vakre farger, lav sol og klar himmel, mørke kvelder og høststormer med øs pøs regnvær. Akkurat nå skinner sola, og om en times tid skal jeg ut en tur for å nyte den første dagen i september.

I forrige uke fikk jeg flotte pakker i posten :)!

Den første var fra Fjellrosa. Hun sendte meg bronsemedaljen jeg fikk i OL-strikkinga. 6 nøster deilig Svalgarn i nydelige farger. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal bruke det til, men jeg har noe i kikkerten.
På et strikketreff en kveld for ei uke siden fikk jeg tips om et par bøker + hvor de kan bestilles. Dagen etter hadde Bookdepository i England fått en ny kunde, og jeg kunne se fram til å motta et par flotte bøker. På fredag kom den første boka (den andre er på vei hit), superlekre sjal i den gitt...På pinnene akkurat nå har jeg pulsvarmere i La Cancha-alpakka. De skal jeg ha som tilbehør til et Noe Noa-skjerf som jeg har heklet (i alpakka).

It's finally fall! A love it! The beautiful colors and clear sky. And dark evenings perfect for knitting :)!

4 comments:

LivM said...

Spennende bøker du har bestilt. Gleder meg til å se pulsvarmerne dine ferdig! La Cancha alpakka er et deilig garn å strikke/hekle av!

sipusa said...

Så herlig at det er flere enn meg som elsker høsten da:-D stortrives her også:-D

Og så herlig garn du har fått tak i.

Ha en flott høst!

Kate said...

Gikk kjapt med boka. Herlig farge på det garnet, tipper pulsvantene blir flotte.

Anonymous said...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊