Wednesday, July 9, 2008

I'm in heaven....

Vel, kanskje å overdrive litt, men i dag kom en herlig pakke i posten :)! Innholdet i pakken bestilte jeg fra Strikk Innom på søndag, så da er det vel relativt enkelt å skjønne hva det var. I tillegg til Lana Grossa Come, garn til sokker fra Lana Grossa og Blue Face Leicester Aran fra Fleece Artist var det også et oppskriftshefte fra Lana Grossa i pakken.

Foreløpig ikke de store prosjektene på gang i sommer, men litt strikking har det blitt. Her representert av tre kjøkkenkluter, strikket i Tuva Helårsgarn (Trysilgarn). Ett nøste pr klut, og oppskrifta fant jeg hos Banglamarie. I høst skal jeg lære meg noe nytt! Nemlig å lage glassmykker :)! Siste helga i september skal Projo ha smykkekurs i Trondheim. Les mer på Projo sine sider. Gleder meg allerede!! Har du lyst til å være med? Frist for påmelding er 15. august!
I've received a parcel from Strikk Innom today. A new load with great yarn :)! Just a little bit of knitting so far this summer. Here some dishclothes made this last 3 days.

9 comments:

trulte said...

Fint garn og kjempeflotte kjøkkenkluter. Skal sette meg ned og strikkekluter av Projo sitt bomullsgarn. Har ikke prøv garnet enda, men det kjennes veldig godt ut.

GreteR said...

Flotte kjøkkenklutar.
Det er verkelig dei beste klutane desse som er heimestrikka.

Ynskjer deg ein fin sommar.

Jorid said...

Takk for hyggelig hilsen i min blogg. Jeg får vel ta og strikke noen kluter til meg selv også, de jeg har laget er solgt/gitt bort. Men dette er fint arbeid om sommeren.

Flotte kluter du hadde laget.

LivM said...

Fine kluter du har laget. Jeg har enda ikke prøvd meg, men det kommer nok. Pakke i posten er bare flott, blir jo som barn igjen da!!

Elin said...

Flotte kluter du har laget og flott garn, ønsker deg ei kjempe flott helg :)

jogusi said...

Kjempefine oppvaskkluter du har laga. Et enkelt og fint mønster. ha ei fin helg.

Torunn said...

Kjempeflotte klutar!! Nydelege fargar. Har lyst å strikke nokre eg og, for det er kjekt med slike ting som går raskt og som er så nyttig. ;) Ønskjer deg ein fortsatt fin sommar.

banglamarie said...

Så flotte kjøkkenkluter :)
Moro du ble inspirert! Lekre farger du har strikket i og så mye lekkert du har på bloggen din :)

sipusa said...

hehe, talk to me om garn...har handlet 2900g i juli men får enda siklebyer av å se andres kjøp! (1300g er kjøpt på loppis da, en flott loppis vel å merke!)

må videre og se mer på bloggen din!