Wednesday, March 26, 2008

Oppfordring + konkurranse

Dette er henta fra Trondheim kommunes nettsider:

Earth Hour 2008
Trondheim kommune vil lørdag 29. mars være med og markere Earth Hour.
Earth Hour er verdensomspennende markering for å vise at vi er mange som tar klimaendringene på alvor og ønsker å gjøre noe for å løse de utfordringene vi står overfor. I Trondheim kommune oppfordrer vi alle enheter til å slå av lys i en time, fra kl 20 til 21, så lenge det ikke går på bekostning av helse, miljø og sikkerhet.

En time med avslåtte lys er langt fra nok til å snu klimaendringene. Men det er en markering om at vi bryr oss om tilstanden til planeten vår og at vi ønsker å gjøre noe. Trondheim kommune ble i fjor utnevnt av Regjeringen til Grønn energikommune. De grønne energikommunene skal være lokomotiv og gode eksempler for resten av kommune-Norge på energi- og klimaområdet.

Det var WWF i Australia som startet markeringen i Sydney i fjor. I år vil markeringen skje i både i Trondheim, flere steder i Trøndelag, i Norge, i Europa og i hele verden! I Trondheim er det elever ved Adolf Øien videregående skole som har tatt på seg å være pådrivere, og de arbeider med å få med flere aktører også fra næringslivet.

--------------------------

Det er fullt mulig å bidra selv! Vi klarer vel å sitte i mørket en times tid??
Hva er forresten ditt beste miljøtips?

Så noe helt annet!!
I følge telleren på bloggen min nærmer besøk nr 5000 seg raskt! Jeg har lyst til å overraske den personen som er nr 5000 (eller nærmest....) med en liten hilsen i posten, så dersom du er akkurat den personen så gi meg et lite vink i kommentarfeltet eller i skravleboksen....og SE HVA SOM SKJER.....

5 comments:

Monica Therese said...

Så kult!!! jeg ble nr 5000 på bloggen din =) Og mitt beste miljøtips må vel være å kilde sortere og passe på hva vi kjøper inn av forskjellige ting =)

Mrs. Darcy said...

Gratulerer!!!
Da får du bare vente på postmannen ;-)!

Monica Therese said...

Tusen takk =) Gleder meg masse!!!

Monica Therese said...

Tusen takk =) Gleder meg masse!!!

LilleBlå said...

Takk for tipset, jeg skal prøve å huske det der med lyset mellom 20.00 og 21.00. Jeg har sydd handlenett, og driver og lager flere. DET får bli mitt miljø-tips tror jeg.
Ha en miljøvennlig uke!