Monday, August 6, 2007

Den perfekte søndagskveld...

Kan søndagskvelden bli stort bedre enn dett etter ei lang uke (første arbeidsuka etter ferien)?

Love actually (som jeg så for n'te gang), sjokolade og heksehyl, og strikking av lapper til lappeteppealongen. Fant endelig et mønster med riktig antall masker til bomullslappene. Den første lappen hekla jeg (mormorrute), men den ble ikke fin. Den andre strikka jeg, men den ble alt for liten. Tok utgangspunkt i den og la til noen masker og omganger. Da ble lappen bra :-)! Da jeg skulle strikke lapp nummer to ble jeg fri for garn sånn ca halveis. Dvs jeg orka ikke gå ned og hente mer garn. Så jeg tok den første strikkalappen (den som ble for liten) og rekte opp litt, festa tråden til den andre lappen og strikka videre. Dette gikk ganske fort, og da jeg hadde felt av skulle jeg bare sjekke at begge lappene var like store. Men det var de ikke!!

Jeg hadde rekt opp feil lapp! Ikke den minste, men den første av de som var store nok... Ja, ja, hadde jo heldigvis ikke rekt opp alt, så det gikk ganske greit å gjøre den ferdig. Men nå vet jeg at det er lurt å dobbelsjekke før jeg gjør noe tilsvarende. Godt det bare var en lapp, og ikke noe større prosjekt.

1 comment:

Lillefix said...

Også jeg som trodde jeg var alene om å ha passert skolepliktig alder og fremdeles elske heksehyl. Jeg skjønner godt at søndagskvelden ble perfekt :-D