Monday, May 14, 2007

Utrolig hva som dukker opp!!

I dag holdt jeg på å rydde i diverse saker då jeg oppdaga en pose med ukjent innhold i en kommodeskuff. I posen var det tre nøster Scala fra Sandnes (blanding av ull, lin og bomull), og ikke minst et ferdigstrikka sjal!!
Det er så vidt jeg kan erindre å ha kjøpt garnet, og at jeg har strikket sjalet er nesten umulig å huske!! Men jeg mener jeg kjøpte garnet på tilbud fordi det skulle gå ut av sortimentet. Kassalappen lå i posen, og den var datert september 2005!! Nå har jeg festa trådene og dampa sjalet, og det er klart til bruk. Veide det og vekta viste 100 gram, så nå må jeg bare finne ut hva jeg skal bruke de tre andre nøstene til... Vet ikke om jeg tør rydde mer, vet jo aldri hva som dukker opp :-)!!

5 comments:

Elite said...

Artig hva man kan finne. Er det noe galt med sjalet siden det ligger i en pose i en komode? Det ser fint ut.

Mrs. Darcy said...

Ingenting galt med sjalet, jeg hadde rett og slett glemt det!!

sipusa said...

Så stilig. kanskje du lurte på om du skulle lage kant på sjalet med de to siste nøstene eller ikke, ikke klarte å bestemme deg og la det bort??;-)

Jeg vil også finne sånne ting når jeg rydder!:-D

Petunia said...

Ønsker deg en kjempefin 17. mai...
klem!

Kate said...

He he, jeg har også opplevd å finne ting bortgjemt som jeg ikke husker å ha strikket eller heklet. Scala er ukjent garn for meg, men 3 nøster må da kunne brukes til et eller annet. Et skjerf av et eller annet slag.