Wednesday, May 2, 2007

Kan inneholde spor av nøtter...

Det er tittelen på boka jeg nettopp har begynt på, skrevet av John O'Farrel. Boka handler om overambisiøse og hysteriske foreldre, som ikke går av veien for litt juks om det trengs for at poden deres skal bli best! Har ikke kommet så langt med det lover godt med tanke på en del humoristiske øyeblikk!

Jeg er med i en lesesirkel og dette er altså "månedens bok". Lesesirkel kan anbefales på det varmeste! Jeg er glad i bøker, og nå får jeg lest en god del bøker jeg nok ikke hadde valgt selv takket være lesesirkelen.

Det kjekke er jo at det fint lar seg kombinere med strikking og hekling! Ikke å lese akkurat, men når vi møtes for å snakke om boka vi har lest. Tror nesten jeg skal prøve å satse på lydbok neste gang, da kan jeg strikke samtidig som jeg "leser"!

På håndarbeidsfronten holder jeg på med to ting som skal være med i AG3-alongen. En barnegenserufo, strikket i La Cancha-alpakka som eldstemann skal få. Mønsteret har en venninne av meg laget. Håper jeg får ferdig genser til han denne gangen... Sist brukte jeg så lang tid at det ble genser til lillebror som er tre år yngre!!!


Toveprosjektet til AG3-alongen er en duk som hekles i Gjestal ullteppegarn. Fargene er grå. lilla og lime. Mulig det blir et toveprosjekt til, men da må pakken fra Strikk innom komme snart!

5 comments:

Ane said...

Hei! Du har en flott blogg,er innom her nå og da. Håper det er greit at jeg linker til deg. Begge de prosjektene så morsomme ut, er veldig spent på duken :)
Hilsen Ane.

Mrs. Darcy said...

Hei Ane!
Bar hyggelig om du linker til meg!
E veldig spent på duken selv, jeg har aldri heklet noe og tovet det etterpå.

Hobbygåsa said...

Smart idè med lydboken, ikke alltid man har lyst til å høre musikk når man slapper av. Her var det mye fint! Ha en god dag.

sipusa said...

Vil absolutt anbefale strikking og lydbok!!

Har benyttet meg av dette selv og har hatt mange gode stunder:-)

Anonymous said...

Heia! Fin side du har laga deg da ü Du er skikkelig kreativ, jeg er imponert!