Sunday, May 6, 2007

En smak av sommer!

Kanskje ikke så veldig varmt i dag, men akkurat passe med sol til at kaffen kunne nytes på verandaen. Jeg har hatt strikkefri i dag, i alle fall foreløpig. Strikka ferdig første ermet på barnegenserufoen i går, og det ble rent for mye :-)! Selv om det er en barnegenser, virker det uendelig langt å strikke ensfaget uten mønster. Får se om jeg får strikket noe i kveld, jeg bare må få den genseren ferdig snart!!

Når det er vår og finvær får jeg alltid lyst til å handle planter. Vi har ikke noe særlig til hage, men nok av plass til verandaplanter. Jeg venter med det meste til etter 17. mai, men i dag var vi på Plantasjen og kjøpte et par småting. Bl. a noen søte stemorsblomster som nå står og pynter opp både ved ingangen og på verandaen. Om dere ser nøye på bildet til venstre så kan dere se en liten marihøne som kosa seg veldig på blomsten, til stor glede for husets fireåring!

I dag var det også tid for årets første jordbær! Riktignok ikke norske, men de var da ganske gode likevel. Gleder meg til jordbærsesongen er i gang for fullt, finnes ingen bedre dessert synes jeg!
Selv om jeg har hatt strikkefri så langt i dag, så har ikke dagen vært helt uten håndarbeid. Dvs, det er kanskje å dra det litt langt å kalle det håndarbeid. Etter over ti år i samme hus er det kanskje på tide med et navneskilt ved inngangsdøra? Jeg har aldri klart å finne noe som jeg har likt, og da jeg endelig fant det kosta det skjorta og vel så det. Det var da jeg fant ut at man faktisk kan lage et selv. Jeg fant gjennomsiktig plastramme på Åhlens og kjøpte
transparent til skriver. Så enkelt var det. Det ble omtrent sånn som på bildet.

7 comments:

Ninne said...

Jeg har kost meg en liten stund hr i bloggen din nå i formiddagdag, det er så koselig å finne noen nye fine blogger! Takk for hyggelig kommentar i min også. Jeg er mektig imponert over den lekre tunikaen du har strikket, for et stort prosjekt! Råekker ble den!

Hanne said...

Kjempegod ide å lage et sånt dørskilt!

sipusa said...

Kjempesmart måte å lage dørskilt på!!

Petunia said...

Kjempestilig navneskilt! kanskje jeg stjeler ideen din!

Lisbeth said...

Dette ønsker jeg meg!

Frk.Badegakk said...

Stilig dørskilt! Svært originalt!=D

Felisi said...

Det perfekte dørskilt spør du meg! SÅ enkelt og stilig, uten noe dill, det liker jeg!