Sunday, May 20, 2007

Booga J, mer garn og garnslanking

Jepp! Da her jeg også strikket en Booga J-veske. Den har stått lenge på "dette-har-jeg-lyst-til-å-lage-lista"! Har strikket den i Impression, og det var fort gjort må jeg si. Artig med strikkeprosjekt som bare tar et par dager!For noen dager siden kom det pakke i posten fra Projo med tre nøster Opal sokkegarn. Kjempeflott garn, men det var veldig tynt gitt! Har begynt å strikke tubesokker men det vil ta sin tid. Tynt garn og pinne nr 2.5 er ikke optimalt for mine skuldre og armer dessverre. Men jeg skal selvsagt strikke sokkene ferdig, så skal jeg høre med svigermor om hun kan tenke seg å strikke sokker av garnet. Hun er en racer til å strikke sokker :-)!I går kom garnet fra Garnsalgklubben hos Strikk Innom. To nøster deilig Online-sokkegarn, 3 nøster Baby merino fra Jaeger og 4 nøster Järbo Lady. Heldigvis er ikke Onlinegarnet så tynt, så da kan jeg kanskje klare å strikke sokker uten så store problemer. Hva jeg skal bruke det andre garnet til er jeg ikke så sikker på. Spesielt Järbo-garnet, siden det er akryl..
Mye garn i posten m a o, og det ble plutselig på tide å rydde i garnlageret! Poenget med garnslanking er vel å strikke/hekle opp garnet, men i dag tok jeg en "pulverkur" :-)! Nå står det nemlig en pose med over 1 kg garn på kjøkkenet klar til å doneres til barnehagen. De har fått garn før, og de er alltid veldig takknemlige for å få mer.

2 comments:

Strikkeglad said...

Her var det mye flott sokkegarn, ja! Man skal ha litt tålmodighet for å strikke sokker i Opal med pinne 2,5, men så blir det verdens beste sokker, da!!

sipusa said...

Og enda ei fin veske!:-D

Stilige farger også!